LumiGlow™ - 6 in 1 Exquisite Skin Cream: Hamil Dengan cepat

Go down

LumiGlow™ - 6 in 1 Exquisite Skin Cream: Hamil Dengan cepat

Post  notrex on Sat Jun 21, 2014 5:46 pm

[B]Bahan-bahan daripada alam semulajadi yang terdapat di dalam LumiGlow membantu mencergas, menganjal dan menegangkan kulit, meningkatkan paras tenaga dan sistem imun. Produk yang dirumuskan di Jerman ini mempunyai ciri-ciri anti-radang serta membantu dalam penyeimbangan hormon.

Hormon dan fungsi-fungsinya
Hormon ialah sejenis bahan kimia yang dirembeskan oleh kelenjar endokrin, ia berfungsi mengawal atur semua proses fisiologi tubuh seperti pertumbuhan dan pembiakan. Ketidakseimbangan hormon akan membawa risiko-risiko kesihatan yang tidak diingini.


Ketidakseimbangan hormon
Terdapat pelbagai faktor yang menyebabkan ketidakseimbangan hormon, antaranya ialah:-
pencemaran persekitaran, bahan-bahan kimia bertoksik, tekanan fizikal dan mental, obesiti dan berdiet yang keterlaluan, usia, keturunan dan sebagainya. Ketidakseimbangan hormon akan mengakibatkan ketidakseimbangan fungsi-fungsi dan sistem badan.
Bagi remaja wanita yang berumur 20-an, tumbesarannya akan terbantut, masalah jerawat, dada yang rata, senggugut dan masalah-masalah lain akan wujud.
Wanita berumur 30-an ( peringkat hamil ): tidak cukup tidur, sembelit, sistem penghadaman yang kurang cekap.
Wanita berumur 40-an ( peringkat pertengahan ): payudara mengendur, osteoporisis, otot-otot merasa sejuk, artritis dan bintik-bintik hitam.
Wanita berumur 50 tahun dan ke atas ( peringkat menopos ): rambut gugur, gaut, berpeluh malam, emosi yang tidak stabil dan sebagainya.
Berhati-hati! Kaum LELAKI juga mengalami masalah-masalah yang tidak kurang seriusnya!!!

Secara am-Mudah rasa letih, kekakuan kaki dan tangan, kurang bertenaga, sembelit, kurang selera makan, berat badan menurun, sakit otot dan sendi, kekejangan.
Mental- kurang daya tumpuan, sensitif, mudah marah, imsomnia, kemurungan, agresif, kurang bertenaga dan lain-lain.
Keupayaan seksual- keinginan syahwat berkurangan, berlakunya ejakulasi pra-matang mahupun erektil disfungsi.
Fungsi renal- beser, kuantiti air kencing berkurangan, keupayaan membuang air kencing menjadi lemah, kerap kencing malam dan kompresi pada pundi kencing juga akan menjadi semakin berkurangan.
Fungsi kardiovaskular- sakit kepala, peluh dingin, palpitasi, sejuk kaki dan tangan.
Gunakanlah LUMIGLOW untuk mengelakkan masalah-masalah di atas!


RAMUAN UTAMA - LUMIGLOW
1] Keladi Liar (Dioscorea Villosa)- Juga dikenali rhizoma dioscoree adalah sumber asli auto-hormon.Mengandungi 50 jenis (pra-hormon) yang dapat diubah kepada auto-hormon oleh badan berdasarkan keperluan masing², demi mencapai keseimbangan semulajadi. Tiada kesan sampingan, malahan penggunaan berlebihan juga tidak membahayakan.

2] Ekstrak Biji Anggur- Ekstrak biji anggur merupakan faktor anti-pengoksidaan yang terunggul setakat ini. Fungsi anti-oksidan dan anti-inflamasinya dapat membentuk satu penyambungan, elakkan bintik penuaan, mencegah luka daripada meradang, melegakan artritis, memperlambatkan kulit mengendur, mencegah kebengkakan kaki dan penyakit jantung dari rentan, mencegah penyakit arteri otak dari mengeras dan membengkak, varikos dan sebagainya. 20 kali lebih kuat daripada vitamin C dalam tugas anti-pengoksidaan.

3] Ekstrak Aloe Vera- Berkesan untuk menyerlahkan kulit agar licin, lembut dan berseri serta mengurangkan kedutan. Ia juga merupakan ramuan persolekan semulajadi terunggul masa kini.

4] Essens Kacang Soya- Ekstrak barbasco villain dan ekstrak biji anggur yang diselaputi essen kacang soya dapat menembusi lapisan kematu lalu sampai ke kapilari hipodermis, kemudian disalur ke seluruh badan melalui sistem peredaran darah untuk memperbaiki fungsi badan. Kacang soya mengandungi bahan semulajadi mirip hormon wanita, malah kaya dengan fungsi anti-pengoksidaan bagi mencegah kanser.

5] Vitamin- Vitamin E diserap oleh kulit akan tertinggal pada tisu² kulit untuk melindungi dari kerosakan radikal² bebas


Rm198 POSLAJU PERCUMA

CARA PEMBELIAN: sms/CALL 019-3701706 @ 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL

Buat bayaran melalui cara-cara berikut: *Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:

MAYBANK
5122 6806 0093

CIMB
0116 0075164 527

PUBLIC BANK
4702 6594 35

BSN
0114 1290 0008 5491

BANK ISLAM
12092 02281 0552

RHB BANK
16202700084814

BANK RAKYAT
220806174867


* Nama : Mohd NAzaruddeen B muhd Raaee

* H/ Phone : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL 019-3701706*Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang

* dan masa bank in. *

http://untuklelaki.com/LUMIGLOW.HTM

http://untuklelaki.com/LUMIGLOW.HTM

http://untuklelaki.com/LUMIGLOW.HTM

BARANGAN WANITA : http://butikherba.com/index.php/kategori/kecantikan

CERITA DEWASA : http://untuklelaki.net/?page_id=1349notrex

Posts : 3823
Join date : 2014-06-01

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum