Ubat Kuat Very Perfect Herb

Go down

Ubat Kuat Very Perfect Herb

Post  notrex on Thu Sep 10, 2015 9:15 pm

VP ( very perfect herbs)
Masalah mati pucuk boleh dirawat dengan VP herbs , terbukti dan kesan tak sampai satu hari dah nampak.VERY PERFECT HERB

Merupakan campuran 100% herba yang membantu meningkatkan pengaliran darah ke zakar dan memberikan kesan ereksi yang lebih sempurna, padat dan keras. Ianya terbukti selamat.

Very perfect Herb juga membantu meningkatkan tahap kesihatan dan seksual tidak kira lelaki mahupun wanita.

Fungsi utama nya merawat MATI PUCUK . Kaum lelaki semua mesti tahu apa itu MATI PUCUK tak perlu lah saya nyatakan disini.

Jadi jangan lah ego wahai kaum lelaki berubat lah dengan kadar segera ...

VP juga bukan hanya untuk lelaki sahaja .untuk wanita pun boleh sila lihat di bawah:

Kebaikan untuk Lelaki : selamatkan mati pucuk ,masalah lemah badan, sakit sakit badan, resdung, tekanan darah tinggi,batu karang dan merawat kencing manis.

kebaikan untuk wanita : Merawat Mandul , thyriod ,letih letih badan ,batu karang dan masalah kurang minat seksual.


Ianya jugak meningkatkan tahap kesuburan lelaki dan wanita.menyelesaikan masalah zakar yang sukar tegang dan sekejap apabila berjuang.


Herba herba di dalam VP:

Radix Panax Notoginseng - 100mg (Ginseng Root Extract)

Digunakan sebagai tonik umum untuk membina dan menguatkan seluruh sistem imunisasi. Diterima sebagai tonik untuk jantung dan darah. Bertindak atas meridien ginjal dan jantung di mana pengaliran Qi Meningkatkan kesuburan sperma. Melancarkan tahap tenaga dan fungsi seksual.


Acanthopanacis Senticosi - 80mg (Siberian Ginseng)

Membuang angin dan kelembapan, menguatkan tendon / urat dan tulang bagi penyakit sengal-sengal tulang yang teruk. Kesihatan jantung dan menenangkan fikiran. Meningkatkan tenaga. Untuk defisit limpa dengan masalah selera makan, berak cair dan kelesuan.


Radix Rehmanniae Glutinosa - 80mg (Rehmania Root)

Digunakan untuk menambahpulih tenaga dan membantu masalah kencing manis, sembelit, kesulitan saluran kencing, kekurangan tenaga dan melindungi hati. Mengurangkan tekanan darah, menambahkan peredaran darah ke otak. Menguatkan tulang dan tisu-tisu serta boleh membantu kesuburan. Kesihatan Yin : digunakan untuk masalah Yin ginjal.


Herba Epimedium Sagittatum - 80mg (Horny Goat Weed)

Membantu rangsangan ginjal, menguatkan tulang dan meningkatkan sistem imunisasi. Digunakan berabad lamanya di China sebagai tonik untuk sistem reproduktif dan tonik pemulihan. Meningkatkan tahap testosteran, pengeluaran sperma (air mani) dan merangsang saraf deria.


Lycium Barbarum - 60mg (Chinese Wolfberry)

Penawar untuk ginjal, berkhasiat untuk paru-paru, baik untuk penglihatan dan mata. Menambahkan sperma dan meningkatkan tenaga. Baik untuk jantung dan hati. meningkatkan aliran darah, keanjalan pembuluh darah dan keupayaan seksual.
Cara pengambilan VP:


Makan VERY PERFECT HERB 1 biji setiap pagi atau malam (selepas; 1-2 jam makan makanan berat dan 2 jam sebelum atau selepas makan ubat-ubatan klinik; jika ada)

Amalkan makan dalam 3 sela masa ini - makan terus selama 10 hari setiap hari, 1 biji pada waktu yang sama setiap kali selepas makan, berhenti makan 2 hari, teruskan pada hari ke-13 selama 10 hari lagi, berhenti makan 2 hari, teruskan makan semula pada hari ke-25 hingga habis baki kapsul 10biji.

Pantau perubahan baik yang berlaku kepada badan, sensitiviti zakar dan penyakit anda. Kebanyakkan pelanggan yang bermasalah beritahu paksu, akan mula ada perubahan baik dalam masa beberapa hari selepas pengambilan. Ianya bergantung kepada berapa serius masalah yang dihadapi oleh seseorang. Pantau tahap bacaan gula dalam darah (kepada pengidap kencing manis) dalam tempoh perawatan tersebut.

Jika ada sebarang tindakbalas herba seperti panas badan, atau sedikit pening, perut memulas dan sebagainya. Seharusnya kita melawannya dan jangan mengalah untuk proses penyembuhan. Matlamat kita adalah sembuh dari penyakit dengan izin Allah. Contoh: Jika panas, minum air putih lebih, Jika pening-pening, berehatlah dan tidur seketika, Jika perut memulas, minumlah 100plus atau apa-apa sahaja yang terbaik untuk mengurangkannya... Kalau serius berhentilah sehari-dua dan teruskan lagi usaha.


UNTUK MAINTENANCE KESIHATAN SEKSUAL & STAMINA LELAKI
(Kepada mereka yang tidak punya banyak masalah seksual, hanya untuk tambah tenaga, lebih keras, lebih besar dan sebagai maintenance stamina kelakian ANDA)


Untuk mereka yang tiada masalah, tetapi hanya sebagai tonik tambahan, cukup hanya makan 1 biji untuk setiap 3-4 hari atau apabila memerlukannya sahaja. Kerana anda masih gagah dan bertenaga lebih walau tak makan kapsul pada hari ke-3 dan ke-4.

Untuk kekuatan seksual bila hendak bersama isteri, digalakkan untuk mengambil 1biji kapsul, 2-4 jam sebelum seks selepas makan berat. Walaupun kesan herbanya boleh dirasai seawal satu jam selepas makan, tetapi lebih lama adalah lebih baik dan natural.


PERINGATAN.

Jangan makan kapsul herba ketika perut terlalu lapar atau terlalu kenyang
Jangan makan kapsul dalam selang masa yang pendek, jika anda mengambil ubat-ubatan klinik.
Jarakkan masa 2 jam ke atas (sebelum atau selepas anda makan ubatan klinik) sebelum anda mengambil Very Perfect Herb ini.
VP Herb ini juga amat baik untuk mengawal masalah kencing manis. Pantau bacaan dari masa ke semasa, darah tinggi pun boleh turun. ( setelah pengambilan sebulan vp)kepada kaum lelaki dan wanita jugak marilah eratkan hubungan diantara kamu berdua ...terutama yang MATI PUCUKKKK


RM120 10 BIJI RM280 30 BIJI

CARA NAK ORDER : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALLBuat bayaran melalui cara-cara berikut: *Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:


MAYBANK

5122 6806 0093

CIMB

7042765243

PUBLIC BANK

4702 6594 35

BSN

0114 1290 0008 5491

BANK ISLAM

12092 02281 0552

RHB BANK

16202700084814

BANK RAKYAT

220806174867

* Nama : Mohd NAzaruddeen

* H/ Phone : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL

*Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang


http://www.kedaipower.com/veryperfectherbs.htm

notrex

Posts : 3823
Join date : 2014-06-01

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum