Bazooka NZ Malaysia Original | Vimax Malaysia

Go down

Bazooka NZ Malaysia Original | Vimax Malaysia

Post  notrex on Fri Mar 04, 2016 7:40 pm

Assalamualaikum & Salam Sejahtera.

Hari ini admin nak perkenalkan satu produk baru yang digunakan untuk besarkan zakar dengan berkesan. Seperti anda semua tahu, yang blog vimax malaysia adalah pengedar utama Vimax Izon Made in USA (Stok baru) atau Made in Canada (Stok Lama).

Vimax memang dah terkenal seluruh dunia sebagai pil no 1 didunia bagi tujuan pembesaran zakar. Akan tetapi, setahun selepas kemunculan vimax, telah lahir satu lagi pil yang admin rasa merupakan pengganti vimax canada. Pengganti yang dimaksudkan adalah Bazooka New Zealand.

Ya jika vimax asalnya dari canada, Bazooka pula berasal dari New Zealand.

+++++

KONTROVERSI! Kenapa Saya Cakap Bazooka Ni Pengganti Vimax???

+++++

Sebab KEBERKESANAN VIMAX sering diragui. Seriously saya cakap, walaupun dah train hampir 800 orang yang membeli secara direct dengan saya, lebih kurang 100 orang melaporkan yang mereka tidak dapat hasil dari penggunaan vimax. Saya bukan kondem vimax, kebiasaannya kerana pembeli degil dan tidak berusaha bersungguh-sungguh dalam “istilah” membesarkan zakar.

Ini bermakna, mereka kena urut zakar setiap hari secara istiqomah (40 hari berturut-turut). Saya juga tidak nafikan teknik asal cuma testimoni vimax saya. Iaitu saya berkongsi cara guna vimax dan masa yang sama saya pendekkan masa dan pengambilan vimax dari 3 botol kepada 1 botol dengan tambahan sebotol minyak lintah. Pengguna dapat save banyak terutamanya Wang, Masa Dan Result. Hampir 700 orang telah berjaya. Maknanya ada 12.5% lagi yang gagal mendapat perubahan yang di ingini.

Minyak lintah, apa-apa jenis pun memang berkesan “kejutkan” zakar, sebab itu saya gabungkan penggunaannya bersama vimax. Akan tetapi satu lagi ingredient yang sememangnya hebat dalam mengembangkan zakar adalah tongkat ali. MEMANG dalam marketing saya, jika saya menjual produk besarkan zakar yang mengandungi tongkat ali, saya sering nyatakan bahawa tongkat ali

“Tongkat Ali akan kembangkan zakar, lebih besar dari biasa; sewaktu zakar tegang atau sewaktu bersama pasangan”

Hal ini ternyata benar, apabila saya rajin beri mystery gift kepada pembeli yang biasanya adalah kapsul Phyto Prosolution yang mengandungi tongkat ali. Mereka akan feedback balik. Dan bertanya cara guna. Setelah difahamkan, mereka seterusnya CONFIRM FEEDBACK balik dan repeat order.

Ada ramai yang mengagungkan produk luar yang seperti double coconut dan catuaba yang berkesan dalam besarkan zakar waktu bersama. Tanpa mereka sedari, herba untuk kekuatan tenaga batin yang berasal dari Malaysia ini, terpinggir begitu saja.

Ada Apa Kena Mengena Bazooka Dengan Vimax Dan Tongkat Ali?

Dalam Vimax tiada herba bagi tujuan tahan lama. Menurut kata, rata-rata pelanggan yang menggunakan vimax, feedback mereka adalah tidak langsung berkaitan dengan hal tahan lama. Ada seorang dua saja yang feedback vimax beri sedikit tahan lama. Akan tetapi, pada pandangan saya sendiri yang makan vimax, ia memang ada beri extra 5 ke 10 minit tahan lama

notrex

Posts : 3692
Join date : 2014-06-01

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum