Hydromax X30 Pump Free Strap - www.kedaipower2u.com

Go down

Hydromax X30 Pump Free Strap - www.kedaipower2u.com

Post  notrex on Thu Aug 03, 2017 12:17 pm


Hydromax X30 adalah alat tambah saiz zakar yang paling terbaik , Hydromax X30 adalah lanjutan dari versi bathmate hercules, iaitu dengan menaikan sedikit taraf dari segi tekanan sedutan dan comfort pad. Jika dibandingkan dengan pam vacum, alat regangan (extender) dan pil, Hydromax X30 menunjukkan keberkesanan paling pantas sekali. Malah perubahannya anda akan dapat lihat walaupun pertama kali anda mengunakannya..sangat menakjubkan!

kenyataan kami ini juga dapat dibuktikan jika anda membuat sedikit kajian dengan mencari info berkenaan hydromax x30 di forum-forum dan blog luar Negara, hampir 99% testimoni positif selepas menggunakan hydromax X30. Bathmate / Hydromax menggunakan tekanan air dan haba sebagai agen untuk mengembangkan zakar (Corpora Cavernosa) dan pengaliran darah, kajian menunjukkan penggunaan air adalah lebih baik dari menggunakan udara (pam vacum). Penggunaanya adalah selesa dan tidak menyakitkan berbanding kaedah yang lain seperti pam dan extender, dan yang penting sekali selamat digunakan.

Hydromax X30

Khasiat Hydromax X30
Menambah kepanjangan zakar
Menambah kelebaran zakar
Zakar lebih mantap
Menambah stamina seksual
Membantu besar kepala zakar
Hentikan pancutan pramatang
Mungkin membantu meluruskan zakar yang bengkokHydromax X30

Cara menggunakan Hydromax
ok, Ini adalah cara saya guna... sebelum itu nak bagi tahu pakera wajib nak guna Bathmate/Hydromax pastikan anda cukur segala bulu pada zakar anda...cukur selincin2nya, jika tumbuh sikit...cukur lg...

1. Pertama sekali pastikan valve dalam keadaan tertutup.. Bagaimana nak tahu valve tertutup? senang sahaja... masukan air dalam hydromax anda, jika tiada sebarang air menitik maknanya valve anda dalam keadaan tertutup
2. Masukkan air suam di dalam hydromax dengan menahan air dari hot shower sehingga memenuhi ruang hydromax anda, jika tiada hot shower..guna sahaja air suam dari cerek. Boleh sahaja jika anda ingin terus guna air paip.... tp guna air suam lebih bagus untuk aliran darah dan sel-sel kulit.
3. Masukkan zakar ke dalam balang dan rapatkan gaiter pada dinding badan anda, pastikan air tidak tertumpah. Pastikan balang hydromax dan confort pad pada posisi yang betul.
4. Kemudian tarik hydromax sekuat-kuatnya dalam masa yang sama tekan juga tombol hydromax supaya air memancut keluar. Lepas tombol dahulu kemudian lepaskan balang.
5. Anda akan rasa sedutan yang agak kuat dan Hydromax akan melekat pada dinding badan anda, Pakai strap dan biarkan selama 15 minit.... dalam masa yang sama anda boleh buat kerja lain... sangat menjimatkan masa SmilePengalaman peribadi saya dengan HydroMax X30
Saya sudah diperincikan sedikit pengalaman peribadi saya di atas tetapi saya ingin menjelaskan kepada anda semua mengapa saya suka Hydromax X30. Terdapat banyak jenis pam zakar di luar sana, tetapi hanya pam berasaskan air mempunya kelebihan iaitu haba air dan kuasa sedutan apabila digunakan dalam tiub yang tertutup. Tidak seperti pam vacum, Hydromax Sangat mudah untuk dibersihkan dan sangat selesa bila di gunakan. Jika sebelum ini saya menggunakan pam vacum pekara paling menyusahkan adalah saya sentiasa kena pam selalu disebabkan tekanan vacum berkurangan dan ada juga customer saya yang merungut disebabkan telur mereka sering kali tersedut di dalam balang, sangat menyakitkan. Dengan meletakkan Hydromax pada dinding pangkal zakar dalam keadaan selesa(pastikan telur diluar), hanya sekali sahaja pam tekanan vacum dapat bertahan lebih 1 jam, Sangat hebat…inilah kelebihan pam air. Oh ya…sebelum guna pastikan ada cukur semua bulu ye… kang macam mana nak sedut… Smile)

Selalunya saya menggunakan setiap kali pada waktu mandi pagi. Dengan menahan air panas terus dari Hot Shower dan memakai bathmate shower strap, tidak perlu lagi letih pegang balang hydromax sehingga 15 minit. Tapi perlu berhati-hati jika pergerakan badan terlalu kasar boleh menyebabkan balang terjatuh.

Pertama kali saya dahulu perubahan paling drastik adalah zakar menjadi lebih tebal dalam masa 1 hari sahaja, rasanya mungkin kesan dari pengembangan Corpora Cavernosa, penambahan sel-sel kulit tidak akan jadi begitu pantas. Jika guna vacum pump dalam masa 1 minggu zakar akan membengkak dan sakit. Sangat berbeza dengan Hydromax X30.

UPDATE 13 JUN 2013 : Zakar kelihatan besar, dari segi panjang tu belum nampak lagi. mungkin terlalu awal. Yang penting sudah nampak perubahan!

UPDATE 01 JULAI 2013 : Sudah lebih 1 bulan saya guna Hydromax X30 , apa perubahan dalam 1 bulan lebih ini zakar saya sering keras sendiri pada waktu pagi, urat-urat pada zakar kelihatan timbul lebih dari sebelum ini.


RM200 OFFER


CARA NAK ORDER : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL


Buat bayaran melalui cara-cara berikut: *Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:
MAYBANK


5122 6806 0093


CIMB


7042765243


PUBLIC BANK


4702 6594 35


BSN


0114 1290 0008 5491


BANK ISLAM


12092 02281 0552


RHB BANK


16202700084814


BANK RAKYAT


220806174867


* Nama : Mohd NAzaruddeenhttp://kedaipower2u.com/index.php?id_product=64&controller=producthttp://kedaipower2u.com/index.php?id_product=64&controller=producthttp://kedaipower2u.com/index.php?id_product=64&controller=product

notrex

Posts : 3914
Join date : 2014-06-01

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum