JAMU SERI DEWI MALAM: MAAJUN CINTA ADAM & HAWA

Go down

JAMU SERI DEWI MALAM: MAAJUN CINTA ADAM & HAWA

Post  notrex on Fri Nov 07, 2014 6:51 pm
Khasiat Maajun Cinta Adam Dan Hawa


Mencergaskan tubuh badan
Melancarkan peredaran darah
Membuang angin dalam badan
Melancarkan sistem pencernaan
Menyahtoksin
Menambah tenaga zahir dan batin
Mengurangkan kadar kolestrol
Mengurangkan risiko penyakit jantungKandungan Maajun Cinta Adam Dan Hawa

Lada Pahit: Lada Pahit mengawal kolestrol dalam tubuh. Ia juga berupaya untuk menambahkan tenaga tubuh badan.
Tongkat Ali Hitam: Dikenali dengan nama Polyalthia Bullata, Tongkat Ali Hitam juga dapat meningkatkan tahap tenaga, ketahanan dan stamina tubuh. Ia juga mampu mengurangkan rasa letih. Ia juga berkesan untuk merawat penyakit darah tinggi dan kencing manis selain meningkatkan peredaran darah. Disamping itu juga, Tongkat Ali Hitam berfungsi untuk meningkatkan tenaga batin serta memelihara dan meningkatkan hormon dalam tubuh.
Mata Pelanduk: Mata Pelanduk atau nama saintifiknya, Ardisia Crispa, ia berupaya mengatasi penyakit sengal-sengal tulang disamping melancarkan peredaran darah. Selain itu, Mata Pelanduk juga berfungsi sebagai anti-racun dan anti-radang.
Mahkota Dewa: Juga dikenali dengan nama Phaleria macrocarpa, Mahkota Dewa mempunyai beberapa zat aktif yang berkhasiat seperti Alkaloid, Saponin, Flavonoid dan Polifenol. Alkaloid berupaya meneutralkan racun dalam tubuh badan. Saponin pula berfungsi sebagai sumber anti-bakteria dan anti-virus, selain meningkatkan system imun tubuh. Ia juga dapat mengurangkan kadar gula dalam darah dan mengurangkan penggumpalan darah. Flavonoid yang juga terkandung dalam Mahkota Dewa mampu melancarkan peredaran darah dalam tubuh selain mengelakkan pembuluh darah tersumbat. Selain itu, Flavonoid juga dapat mengurangkan kandungan kolestrol, mengurangkan rasa sakit dan mengurangkan risiko penyakit jantung. Polifenol pula berfungsi sebagai anti histamine, di mana ia boleh mencegah alergi.
Belut: Belut terbukti mempunyai pelbagai khasiat dan kebaikan kepada tubuh badan kita. Belut mengandungi protein yang bagus untuk penyembuhan luka dan pertumbuhan semula sel dalam badan. Leusin yang turut terkandung dalam belut pula bermanfaat untuk pembentukan protein otot. Omega 3 pula terbukti menghalang peningkatan kadar glukosa atau gula dalam badan sekaligus dapa mengurangkan risiko penyakit kencing manis. Belut juga berupaya untuk mengurangkan tekanan darah dalam badan dan risiko penyakit jantung.
Sarsi: Sarsi berfungsi untuk menambahkan tenaga disamping menyihatkan lagi tubuh badan.
Madu: Merupakan manisan yang dihasilkan oleh lebah menggunakan nectar bunga, madu mampu membasmi bakteria, merawat dan memulihkan luka. Ia juga berperanan untuk melembutkan kulit dan menghasilkan tona wajah yang sekata selain mengurangkan jerawat, menyembuhkan luka dengan, memudarkan parut, menambah tenaga dan menyihatkan tubuh badan.Cara Penggunaan

Gentelkan sedikit Maajun Cinta Adam & Hawa dengan tangan yang kering.
Kunyah dan telan – lalu minum air kosong.
Elakkan dari terkena air yang boleh menyebabkan kulat.
Jauhkan dari ibu mengandung.

HARGA : RM48


CARA PEMBELIAN : Masukkan Wang Ke Dalam Mana-mana Bank di Bawah Ini. Jika anda mempnyai akaun selain MAYBANK dan CIMB, boleh SMS/ WHATAPPS 018- 2073 484 ( Naz ) untuk akaun lain


MAYBANK

5624 1450 3962CIMB

8600 4719 03* Nama : NOTREXDAME ENTERPRISE


* H/ Phone : 018-2073484 WHATAPPS/SMS/CALL


*Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang

* dan masa bank in. *

http://www.lelakiwanita.com/index.php/maajun-cinta-adam-hawa1

http://www.lelakiwanita.com/index.php/maajun-cinta-adam-hawa1

http://www.lelakiwanita.com/index.php/maajun-cinta-adam-hawa1

notrex

Posts : 3838
Join date : 2014-06-01

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum