jamu dewi dara vs jamu dewa sakti - jamu seri dewi malam

Go down

jamu dewi dara vs jamu dewa sakti - jamu seri dewi malam

Post  notrex on Sun Nov 09, 2014 12:52 pm

Khasiat Jamu Dewa SaktiMembuang angin dalam badan
Melancarkan peredaran darah
Memulihkan tenaga dan kesihatan lelaki
Meningkatkan tahap stamina dan metabolisme
Menstabilkan kandungan kolestrol
Mengatasi masalah pencernaan
Meningkatkan daya ketahanan tubuhKandungan

Radix Eurycoma Longifolia (Tongkat Ali): Herba ini mengandungi sebatian aktif seperti eurikomanon, eurikomalakton dan eurikomanol yang berupaya meningkatkan penghasilan hormon testosterone yang diperlukan dalam fungsi kelelakian. Tongkat Ali juga berfungsi sebagai anti-oksida, selain berperanan membakar lemak, mencegah penuaan, mengawal tahap tekanan darah serta menambahkan tenaga.
Radix Smilax Myosotiflora (Ubi Jaga): Ubi Jaga mampu menambah tenaga zahir dan batin lelaki selain meningkatkan tahap metabolisme dan mengawal tahap tekanan darah.
Seed Nigella Sativum (Habbatus Sauda): Habbatus Sauda terbukti mempunyai pelbagai khasiat untuk kesihatan tubuh manusia. Ia mengandungi Nigellin, Sterols, minyak Volatile dan asid lemak yang membantu memelihara saluran pencernaan, menstabilkan kandungan kolestrol, merawat masalah pernafasan, dan memelihara kesihatan hati. Ramuan ini juga bertindak meningkatkan daya ketahanan tubuh, meningkatkan tahap stamina, serta berfungsi sebagai anti-oksida.
Fructus Myristica Fragrans (Buah Pala): Buah Pala atau Myristica Fragrans sememangnya kaya dengan karbohidrat, kalsium, fosforus, protein, kalium dan berperanan mengatasi masalah pencernaan, meningkatkan daya konsentrasi serta mengatasi sakit kepala dan penyakit sendi.
Rhizoma Zingiber Officinale (Halia): Halia berupaya meningkatkan meningkatkan suhu tubuh untuk membantu pembakaran lemak dalam tubuh, mengeluarkan angin dalam badan, melegakan sakit perut serta meningkatkan tahap metabolisme.
Folium Cassi Angustifolia (Daun Senna atau Daun Jati Cina): Daun Senna berperanan membantu pertumbuhan semula sel tubuh serta mengatasi sembelit,
Fructus Coriandrum Sativum (Biji Ketumbar): Biji ketumbar sering digunakan dalam perubatan tradisional untuk meningkatkan lagi tahap kesihatan manusia. Ia berkesan untuk mengatasi masalah angin dalam badan, menstabilkan paras kolesterol dan kandungan gula dalam darah, dan memelihara sistem penghadaman dan pencernaan.
Fructus Amomum Kapulaga: Ramuan ini berupaya mengatasi masalah kembung perut dan sakit tekak.
Cortex Cinnamonium Zeylanicum (Kayu Manis): Juga panggil Cinnamon, kayu manis sering digunakan dalam perubatan tradisional dan berupaya mengawal kadar gula dalam darah, mengurangkan kadar kolestrol, mengurangkan pembiakan sel kanser, dan menyeimbangkan kandungan hormon.
Seed Pimpinella Anisum (Jintan Manis): Flavonoid yang terkandung dalam jintan manis dapat mengurangkan kandungan kolestrol, mengurangkan rasa sakit dan mengurangkan risiko penyakit jantung.
Seed Triticum Aestivum (Gandum): Gandum ternyata mengandungi pelbagai khasiat untuk tubuh manusia, seperti melancarkan sistem pencernaan, mengurangkan risiko penyakit jantung serta mengawal tahap kolestrol,
Seed Helianthus (Biji Bunga Matahari): Selain kaya dengan vitamin E yang berupaya memelihara kesihatan kulit, biji bunga matahari juga mengandungi serat yang mampu mengawal kadar kolestrol dan kadar gula dalam darah. Selain itu, ramuan ini juga berfungsi meningkatkan daya ketahanan tubuh, menstabilkan tekanan darah, mencegah penyakit jantung, kardiovaskular, tulang dan saraf.Cara Penggunaan Jamu Dewa Sakti

Ambil 1 biji sekali sehari selepas makan
Simpan di tempat yang kering di bawah suhu 30 darjah Celcius
Lindungi daripada cahaya matahari dan kelembapan
Jahukan daripada kanak-kanak
Jika penyakit berlarutan dapatkan nasihat doktor

HARGA : RM65

CARA PEMBELIAN : Masukkan Wang Ke Dalam Mana-mana Bank di Bawah Ini. Jika anda mempnyai akaun selain MAYBANK dan CIMB, boleh SMS/ WHATAPPS 018- 2073 484 ( Naz ) untuk akaun lain


MAYBANK

5624 1450 3962CIMB

8600 4719 03* Nama : NOTREXDAME ENTERPRISE


* H/ Phone : 018-2073484 WHATAPPS/SMS/CALL


*Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang

* dan masa bank in. *


http://www.lelakiwanita.com/index.php/jamu-dewa-sakti1

http://www.lelakiwanita.com/index.php/jamu-dewa-sakti1

http://www.lelakiwanita.com/index.php/jamu-dewa-sakti1

notrex

Posts : 3838
Join date : 2014-06-01

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum