Pam Besar dan Panjangkan Zakar Cara Mudah | Playboy pUMP

Go down

Pam Besar dan Panjangkan Zakar Cara Mudah | Playboy pUMP

Post  notrex on Fri Nov 21, 2014 9:12 pm

Product DescriptionApa itu Pengepam Vakum Zakar?

Silinder berlutsinar, kebiasaannya dari jenis akrilik akan diletakkan disekeliling zakar. Di satu hujung silinder ada hos yang akan disambungkan samada ke pam tangan atau pam elektrik, yang mana ia akan menarik angin keluar dari silinder. Sebaik sahaja angin dikeluarkan dari silinder, zakar akan tertarik ke dalam silinder dan mengarah ke dinding silinder, korpora kavernosa, alat yang menyerupai span yang dipenuhi dengan darah apabila lelaki berahi dan ereksi pun bertambah- menjadikan zakar lebih besar.
Adakah pam tersebut berkesan? Dan berapa lama hasilnya boleh bertahan?

Ini bergantung kepada beberapa faktor. Jangkamasa dan frekuensi anda mengepam, serta saiz yang dicapai semasa anda mengepam. Dengan mengepam setiap hari, berkemungkinan ia boleh mengekalkan penambahan secara berterusan jika anda dapat meluangkan masa yang lebih untuk kerap mengepam. Zakar anda yang agak besar itu akan bertahan sekurang-kurangnya beberapa jam selepas pam. Kebanyakan lelaki mendapati selepas beberapa ketika, penambahan akan menjadi kekal. Ramai pengepam yang telah menggunakan selama beberapa bulan atau bertahun akan berkata mendapat penambahan 2 inci atau lebih. Ada banyak gambar dan kes dokumen orang yang meregang bibir, cuping telinga, leher, maka dengan alasan yang sama, penggunaan pam vakum yang berterusan selama berbulan-bulan ataupun bertahun boleh menghasilkan zakar yang lebih besar.playboy penis pump
Teknik sebenar dan cara Penggunaan Pam Zakar yang betul

Ramai remaja yang membeli pam zakar ini hanya tahu sekadar mengepam sahaja. Akhirnya tidak mendapat kesan. Yang dapat kesakitan. Lepas itu komplen yang pam zakar ini tak berguna dan memudaratkan. Mana taknya dapat sahaja pam vakum ini terus zakar dipam. Memang seronok melihat zakar memanjang dan kepala zakar mengembang besar.
Berikut adalah informasi yang mesti dibaca dan difahami oleh para pengguna pam vakum zakar.
Langkah Penggunaan Pam Vakum Zakar

Penggunaan pam vakum untuk pembesaran zakar adalah alternatif yang sangat baik. Sekiranya anda menggunakannya secara teratur dan berhati-hati kesannya pasti hebat. Anda perlu faham bahawa penggunaan pam vakum akan memudahkan aliran darah. Namun melihat pembesaran zakar dilakukan dalam balang pam vakum adalah satu pengalaman yang sungguh menarik dan menakjubkan.
Tahukah anda, pam vakum yang digunakan dengan cara yang betul akan melancarkan peraliran darah di dalam zakar anda. Penggunaan pam vakum dalam teknik membesarkan zakar adalah sesuatu yang hebat dan menarik.
Ketika pam vakum di gunakan dan di pam, keadaan zakar anda akan berubah menjadi besar dan mengembang, manakala pengaliran darah di ruang zakar yang dikenali sebagai carvenosa lancer dan baik. Sebab itulah, kebanyakkan doktor pakar akan menggunakan pam vakum dalam rawatan mati pucuk. Apabila zakar menjadi tegang “constriction ring” atau di kenali sebagai getah zakar akan mengawal peraliran darah dalam zakar untuk zakar sentiasa tegang.
Penggunaan pam vakum yang baik dan teratur akan memudahkan cecair tubuh dan darah memenuhi ruang di setiap saraf zakar. Sekiranya anda tidak mengetahui kaedah sebenar penggunaan pam vakum tersebut, zakar akan menjadi lebam, kemerah-merahan dan membengkak.
Sekiranya teknik mengepam zakar ke dalam vakum di lakukan dengan lebih teratur dan baik, anda pasti dapat lihat perubahan dari segi saiz pada zakar anda. Biasanya zakar akan menjadi lebih besar. Perlu di ingatkan bahawa saiz zakar berubah menjadi besar adalah disebabkan zakar anda telah diregangkan oleh pam vakum dan menyebabkan banyak darah terkumpul di setiap ruang zakar. Inilah yang menyebabkan ia menjadi lebih besar dari biasa. Untuk mengekalkan kebesaran zakar, anda harus menggunakkan pam vakum sekurang-kurangnya 3 kali seminggu.
Untuk pemulaan sesi senaman menggunakan pam vakum, anda akan dapati zakar anda kembali pada saiznya yang asal. Jangan risau, anda akan lihat proses pembesaran ini kekal dalam sesi 3 – 4 bulan.

Nasihat Doktor Pakar Berhubung Pam Vakum!


Jangan gunakan tekanan yang terlalu tinggi, sehingga zakar rasa tidak selesa atau sakit.
Jangan gunakan dan membiarkan zakar anda tegang dalam balang melebihi 10 minit. Anda dinasihatkan berhenti dalam 10 minit dan berehat. Tempoh maksima ialah 15 minit.
Mulakan sesi pam vakum dengan sesi pemanasan @ warm-up.
Mulakan sesi pam vakum dengan urut sehala dan tamatkan latihan dengan urutan sehala dari pangkal hingga hujung zakar untuk 2-3 minit.
Pam vakum tidak boleh digunakan oleh pesakit leukimia.
Pam vakum boleh digunakan oleh pesakit kencing manis kecuali bagi pesakit yang lukanya lambat sembuh.
Pam vakum tidak boleh digunakan ketika mengantuk atau tertidur atau dalam pengaruh alkohol.
Jika anda ikuti langkah-langkah keselamatan ini anda akan berjaya mendapatkan hasil yang menakjubkan dengan cepat dan terhindar dari masalah.

playboy penis pump
Cara-cara Penggunaan Pam Vakum Yang Betul

Setiap lelaki sentiasa inginkan zakar mereka dalam keadaan sihat dan kuat sebenarnya sangat banyak teknik-teknik untuk membesarkan zakar. Bagaimanapun gunakan cara yang terbukti berkesan secara saintifik dengan menggunakan teknologi moden yang disahkan oleh doktor pakar. Cara yang disarankan oleh doktor dan pengalaman dari pelakon Playboy.
Kadar Kesukaran: Biasa
Masa Yang Diperlukan: 10 – 15 minit
Cara-Caranya:
1. Pemilihan Pam Zakar. Gunakan pam vakum yang di jamin selamat seperti Playboy Penis Pump. Pam vakum ini sangat terkenal dan mudah didapati di Malaysia. Ia juga telah diiktiraf oleh doktor antarabangsa. Ia bertindak dengan menyedut hampagas dan menarik darah dari pangkal zakar hingga ke hujungnya. Lalu membesarkan zakar dengan mudah. Kesannya sangat hebat jika anda ikuti langkah-langkah yang diberikan dengan baik dan teliti.
2. Cukur Bulu Zakar. Cukur jika anda mahu. Ini bukan satu kemestian. Tetapi sesetengah pengguna mendapati dengan mencukur bulu zakar ia mendapat kesan yang lebih baik kerana tiada ruang udara yang terdedah.
3. Regangan. Cuba regangkan zakar anda sepanjang yang boleh menggunakan teknik regangan atau jelquing. Lakukan regangan sekurang-kurangnya selama 1 minit. Regangan mestilah dilakukan ketika zakar dalam keadaan lembik.
4. Warm-Up. Sesi pemanasan. Ambil tuala kecil rendamkan dalam air suam dan tekapkan di sekitar zakar seperti dicelah kelengkang, paha, perut, buah zakar dan pada zakar itu sendiri. Lakukan untuk 1-2 minit sehingga tuala sejuk. Anda boleh ulang jika ada lebih masa. Sesi warm-up perlu dilakukan jika anda inginkan kesan cepat dan segera. Sesi ini tidak boleh diketepikan. Ia berfungsi sebagai menguatkan pembuluh darah dan otot.
5. Sapuan Minyak. Menggunakan minyak adalah suatu kemestian. Dapatkan minyak yang sesuai untuk zakar. Setelah selesai sesi pemanasan, adalah perlu untuk anda menyapu minyak dari pangkal zakar hingga hujung. Lakukan secara sehala, dan jangan disongsangkan. Sesi ini perlu bagi melancarkan peraliran darah. Minyak juga berkesan untuk menyegarkan pembuluh darah. Fungsi utama minyak adalah untuk memudahkan anda mengurut zakar. Gunakan minyak yang bagus untuk tenaga batin.
6. Sesi Senaman. Pam zakar anda perlahan-lahan. Pam sehingga zakar anda membesar ketahap anda selesa. Jangan pam sehingga zakar anda terasa sakit. Biarkan zakar anda mengeras dan membesar dalam balang untuk 10 minit. Sekiranya anda terlebih pam dan zakar anda sakit, tekan valve pembuang angin automatik.
7. Kemutan. Ketika zakar anda sedang keras dan tegang dalam balang lakukan senaman kemutan seperti menahan kencing. Kemut sekuat hati 3 saat, lepaskan kemutan 3 saat. Ulang kemutan ini sehingga tempoh senaman anda tamat iaitu dalam masa 10 minit. Kemutan mestilah dilakukan sepanjang sesi senaman.
8. Valve Angin. Jika anda ingin menamatkan sesi latihan. Tekan valve pelepas angin. Zakar anda akan mengecil. Biarkan zakar anda mengecil dan keluarkan dari balang. Jangan paksa zakar anda keluar dari balang ketika dalam keadaan tegang. Biarkan ia mengecil baru keluarkan.
9.Urutan. Setelah anda keluarkan zakar anda dari balang. Sapukan minyak dan lakukan urutan sehala dari pangkal zakar hingga hujung untuk 2-3 minit.
10. Tamat latihan. Sekiranya anda ingin basuh peralatan ini, gunakanlah sabun anti bakteria dan biarkan ia kering dan simpan di tempat selamat.
Pam Vakum Zakar berguna untuk 4 perkara:
1. Untuk mencegah mati pucuk
2. Untuk tahan lama ketika bertarung
3. Untuk membesarkan zakar
4. Untuk merawat mati pucuk

playboy penis pump
Seperti membina otot tubuh badan yang lain. Alat senaman keluaran Playboy Penis Pump adalah satu-satunya alat yang dicipta khusus untuk menguatkan dan membesarkan otot zakar. Ini kerana mutu dan spesifikasinya direka khusus untuk tujuan membesarkan dan menguatkan otot zakar. Ianya juga digunakan oleh pelakon-pelakon playboy.
Jika otot lebih kuat adalah lebih bagus berbanding dengan otot yang lemah, dengan menguatkan otot tubuh badan, otot akan jadi lebih bertenaga dan tahan lama. Cuba lihat lelaki yang sering bersenam, otot badan mereka sihat. Otot yang sihat pasti mengembang dengan besar serta kuat bukan? Begitu jugalah dengan zakar anda, jika anda bersenam untuk menguatkannya!


Anda akan dapati Playboy Penis Pump:
Melancarkan Darah Zakar Anda!
Membuatkan Ketegangan Zakar Anda Lebih Keras!
Meningkatkan Ketegangan Zakar Agar Lebih Lama & Bertahan!
Membolehkan Zakar anda akan menjadi LEBIH BESAR LAGI!
Soalan Lazim Berkenaan Playboy Penis Pump

Berkesankah program latihan dan produk ini untuk saya?
Peratus kejayaan adalah 98%, jika anda mencari solusi untuk menguatkan zakar, kami boleh bantu, program latihan kami tidak tertakluk kepada faktor umur, kadar kesihatan dan keturunan anda.
Adakah teknik ini selamat?
Ya, malah ia turut disyorkan oleh doktor di seluruh dunia. Ini adalah cara yang sihat, cara normal yang biasa diguna pelakon porno untuk menguatkan zakar. Manual kami mengandungi aturan langkah demi langkah. Bila dilakukan mengikut arahan, ianya berkesan dan efektif.
Bila saya boleh lihat kesan-kesannya?
Kebanyakan pelanggan/pengguna mula melaporkan perubahan drastik dalam masa 2 minggu, dari segi ketegangan & kekerasan. Ada yang mengambil masa sebulan, jika anda menggunakan kaedah secara kerap, anda dapat lihat perubahan dari segi ketebalan yang drastik.
Adakah senaman ini sukar dilakukan?
Tidak, ini adalah senaman paling mudah untuk dilakukan, sekali lagi, setiap peralatan dan kaedah senaman boleh anda perolehi dari laman web kami secara online. Ia terdapat langkah demi langkah yang mudah untuk anda ikuti. Apa yang sukar adalah, anda perlu menjadikan ia amalan dan rutin harian, anda juga harus memberi sedikit ruang dan masa untuknya. Lebih yang anda lakukan, lebihlah yang akan anda dapat.


HARGA : RM110


CARA PEMBELIAN : Masukkan Wang Ke Dalam Mana-mana Bank di Bawah Ini. Jika anda mempnyai akaun selain MAYBANK dan CIMB, boleh SMS/ WHATAPPS 018- 2073 484 ( Naz ) untuk akaun lain


MAYBANK

5624 1450 3962CIMB

8600 4719 03* Nama : NOTREXDAME ENTERPRISE


* H/ Phone : 018-2073484 WHATAPPS/SMS/CALL


*Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang

* dan masa bank in. *

http://www.lelakiwanita.com/index.php/playboy-penis-pump1

http://www.lelakiwanita.com/index.php/playboy-penis-pump1

http://www.lelakiwanita.com/index.php/playboy-penis-pump1

notrex

Posts : 3838
Join date : 2014-06-01

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum