Catuaba Original ® 9 Pek - WWW.LELAKIWANITA.COM

Go down

Catuaba Original ® 9 Pek - WWW.LELAKIWANITA.COM

Post  notrex on Tue Sep 30, 2014 7:05 pmItulah sebabnya kenapa mereka mempunyai zakar yang besar dan kuat hingga mendatangkan irihati kepada semua lelaki-lelaki di dunia ini. Mereka juga telah membuat penemuan bahawa seorang lelaki yang mengambil CATUABA untuk jangka masa yang lama boleh bertahan selama lebih daripada dua (2) jam tanpa ejakulasi dan masih mempunyai kesuburan yang lebih tinggi dan kekuatan seks sepertimana mereka yang berusia 25 tahun walaupun diusia 60 tahun. CATUABA juga telah diluluskan oleh kerajaan Brazil sebagai tumbuhan perubatan dan selamat dimakan. Ia juga bersifat sederhana dan tidak toksik.

Puak India Tupi juga telah mencipta banyak lagu-lagu yang memuji keajaibannya CATUABA. Lelaki TUPI mempunyai zakar purata 20 cm (8 inci), untuk memudahkan ketika berburu, mereka terpaksa mengikat dan menetapkan zakar mereka di sekeliling pinggang atau paha. Oleh sebab itu, mereka juga mempunyai gelaran yang sangat istimewa – PUAK ORANG GAJAH AMAZON.

Makmal Negara Brazil, Akademik Penyelidikan Perubatan Persekutuan Amerika Syarikat dan Makmal Sains Reproduktif Universiti HAVARD, Amerika Syarikat telah sama-sama menjalankan penyelidikan saintifik ke atas lelaki-lelaki India Tupi dan CATUABA. Micheal Van Straten, seorang pakar British yang terkenal di dalam penyelidikan tumbuh-tumbuhan perubatan berkata: Ini merupakan salah satu kejayaan utama terapeutik dalam bidang disfungsi erektil, lebih-lebih lagi, tidak ada bukti bahawa penggunaan jangka masa panjang boleh membawa apa-apa kesan sampingan.

brazilian catuaba10 Kelebihan Selepas Pengambilan CatuabaMembantu kaum lelaki memiliki diameter saiz zakar yang besar dan panjang serta keupayaan seks yang kuat.

Menggalakkan pembesaran sekali ganda organ seks lelaki.

Memberikan lelaki badan yang sangat kuat, sihat dan bertenaga.

Dapat merawat mati pucuk (ED), ejakulasi pramatang (PE) dan difungsi seksual lelaki.

Menyeimbangkan hormon tubuh manusia dan menggalakan rembesan hormon lelaki (testosteron).

Menggalakan peredaran darah, mencegah penyakit kardiovaskular

Merawat Hiperplasia Prostatik Benigna (BPH) dan kerap membuang air kecil pada waktu malam.

Meningkatkan sistem imunisasi badan.

Memperbaiki masalah keletihan dan kebimbangan.

Menguatkan daya ingatan walau lanjut usia.

Antara Kelebihan Lain Pengambilan CatuabaMemberi badan yang lebih kuat, sihat dan bertenaga.

Mengurangkan kolesterol dalam darah

Meningkatkan fungsi hati, buah pinggang dan paru-paru

Meningkatkan taraf kehidupan seksual

Memperbaiki masalah keletihan dan kebimbangan

Meningkatkan daya ingatan

Mencegah kencing manis

Membantu mengurangkan tekanan kehidupan

Meningkatkan pertumbuhan otot dan kekuatan badan

Meningkatkan peratusan kesuburan

Anti keradangan.

Meningkatakn imuniti badan

Mengaktifkan kadar metabolisma

Lelaki masih mempunyai kesuburan yang lebih tinggi selepas usia 60.

Kekal bertenaga walaupun pada usia 70

Lelaki berusia 80 tahun tetapi masih boleh menikmati hubungan seksual dengan isteri mereka.CatuabaApakah Kelebihan & Manfaat Catuaba?Fungsi Penyegaran Fisiologi Yang Semulajadi

Catuaba boleh menyegarkan dan membaiki fungsi fisiologi lelaki dalam lingkungan umur pertengahan. Ia juga boleh mencegah pelbagai penyakit kemerosotan fungsi yang mudah berlaku semasa menopause lelaki selain memulihkan kecergasan kepada tempoh muda.

Menggalakkan Penyembuhan

Kulit pokok Catuaba boleh mencegah individu-individu daripada rasa gelisah dan membantu mengatasi kealpaan dan demensia. Orang yang mengambil herba ini telah mengatakan bahawa mereka berasa lebih tenang dan bertenaga. Catuaba juga bertindak sebagai perangsang sistem saraf dan membantu ke atas kemurungan. Herba ini dapat melegakan kesakitan saraf serta membantu ke atas insomnia.

Ciri-Ciri Tidak Toksik

Faedah-faedah yang lain ialah sifat kulit pokok Catuaba yang tidak toksik seperti minyak aromatik, tanin dan alkaloid. Catuaba tidak membawa kesan sampingan kerana unsur-unsurnya yang bukan toksik.

Sebatian Anti-Bakteria

Para penyelidik di Jepun mendapati bahawa kulit pokok Catuaba mengandungi sebatian anti-bakteria. Dalam kajian mereka, tikus telah disuntik dos E.Coli yang tinggi sekali dengan Catuaba. Catuaba dibuktikan telah melindungi tikus dari jangkitan bakteria.

Sebatian Antiviral

Para penyelidik di Jepun juga telah mendapati bahawa Catuaba mengandungi sebatian antiviral. Kajian telah menunjukkan bahawa herba ini boleh melawan virus HIV. Penyelidik telah memberi tikus dengan Catuaba dan menyuntik mereka dengan virus HIV. Keputusan menunjukkan bahawa Catuaba telah melindungi sel-sel darah putih tikus daripada menyerap virus HIV. Walau bagaimanapun, banyak lagi kajian-kajian lain yang sedang giat dijalankan bagi mencari jawapan sama ada Catuaba adalah satu rawatan yang berkesan untuk virus HIV.brazilian catuabaEmpat Sebab Kenapa Anda Perlu Memilki CatuabaCATUABA Nourishing Essence diproses dengan teknologi tinggi supersonik untuk mudah diserap dalam badan manusia dan kesan optimum.

100% tumbuhan asli dan tanpa sebarang bahan perosak dan kandungan haiwan.

Tiada bahan toksik dan pencemaran, selamat untuk dimakan.

Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.Ramuan Catuaba Nourishing Essence1. Catuaba

2. Saw Palmetto

3. Cordyceps

4. Pumpkin Seed Extract

5. Peasc Fruit

6. Apple Powder

7. Tribulus Terestris

8. Honey Goat

9. FructoseCatuaba – Tumbuhan Ajaib Dari Hutan AmazonTumbuhan ajaib Brazil ini tumbuh di hutan Amazon sebagai pokok yang bersaiz sederhana. Masyarakat asli negara ini menganggap kulit pokok catuaba sebagai ubat, afrodisiak dan bahan perangsang yang baik untuk masalah lemah daya ingatan, rasa gemuruh dan masalah seksual(disfungsi seksual) apabila diamalkan sebagai air rebusan.

pokok catuabaTumbuhan ini telah digunakan secara semulajadi oleh masyarakat asli Amazon bagi meningkatkan potensi seksual dan bagi membantu ereksi.

Kulit catuaba merupakan salah satu tumbuhan afrodisiak Brazil yang terkenal. Kulit dan akarnya digunakan untuk meningkatkan libido, melegakan saraf dan mengurangkan kebimbangan. Selain merawat mati pucuk, kulit catuaba telah digunakan bagi tujuan rawatan saraf seperti hypochondria, insomnia, sciatica dan neuralgia. Teh daripada kulit catuaba digunakan untuk rawatan mati pucuk, disfungsi seksual, gemuruh dan keletihan. Tiada rekod yang menunjukkan kesan sampingan hasil daripada pengambilan catuaba secara berterusan. Ini juga membuktikan bahawa catuaba bebas dari sebarang bahan tambahan.

Dalam tahun 1992, satu kajian di Jepun telah membawa kepada penemuan aktiviti antibakteria dan anti-HIV yang berpotensi dalam ekstrak kulit catuaba. Dalam kajian ini, tikus yang diberi catuaba didapati telah terhindar daripada jangkitan E.coli dan Staphylococcus. Virus HIV juga telah dihalang daripada bergabung dengan sebarang sel sekaligus menghalang kemusnahan sel darah putih yang terdedah kepada virus HIV. Catuaba mengandungi alkanoid, tanning, phytosterol, cyclolignan, minyak beraroma dan damar yang mengandungi lemak.

Dari segi dos pula, pengambilan satu hingga tiga cawan teh catuaba secara berterusan selama beberapa minggu sudah memadai bagi memperoleh keputusan yang diinginkan. Dalam masa yang singkat, mimpi-mimpi erotik bermula sebaik sahaja teh ini diminum, diikuti dengan keinginan seksual yang melonjak. Herba ini berfungsi untuk mengembang dan melegakan saluran darah, sekaligus membantu mencapai dan mengekalkan ereksi. Selain daripada itu, ia juga boleh digunakan untuk melegakan kesakitan serta membunuh bakteria dan virus.

Bagi kaum lelaki yang mengalami tekanan bersama dengan masalah difungsi seksual, kulit catuaba juga sangat berfaedah kerana ia mengandungi formulasi bagi menghilangkan tekanan dan masalah saraf. Herba hutan hujan ini turut digunakan sebagai tonik untuk kesihatan keseluruhan. Terdapat banyak lagi faedah tumbuhan ini seperti menghilangkan rasa hambar, tonik untuk alat kelamin, siflis, kecederaan dan bagi kesakitan yang biasa. Walaubagaimanapun, catuaba memperoleh notoritinya sebagai tumbuhan afrodisiak.

Kaedah penyediaan utama bagi catuaba ialah melalui rasa atau seduhan. Seduhan lebih dikenali oleh umum sebagai kaedah ”membuat teh” iaitu kaedah paling mudah bagi mengamalkan tumbuhan yang hebat ini. Masyarakat asli yang mengamalkan herba ini hanya memasukkan segenggam bahan (catuaba) ke dalam segelas air yang bersuhu bilik dan dibiarkan semalaman. Air rebusan tersebut akan diminum pada keesokan paginya. Satu lagi kaedah untuk mengamalkan herba ini adalah dengan menggunakan Capatrex. Sebagai sebahagian dari formulasinya untuk tujan membesarkan zakar, Capatrex menggunakan catuaba yang diadun dengan beberapa herba lain yang selamat dan berfaedah bagi merawat masalah disfungsi erektif (ED) dan disfungsi seksual di kalangan lelaki.Khasiat Kulit CatuabaFungsi penyegaran fisiologi yang semulajadi

Catuaba boleh menyegarkan dan membaiki fungsi fisiologi lelaki dalam lingkungan umur pertengahan. Ia juga boleh mencegah pelbagai penyakit kemerosatan fungsi yang mudah berlaku semasa menopause lelaki dan perempuan selain untuk memulihakan kecergasan kepada tempoh muda

Menggalakan penyembuhan

Kulit pokok Catuaba boleh mencegah individu-indiidu daripada rasa gelisah dan membantu mengatasi kealpaan dan demensia. Orang yang mengambil herba ini telah megatakan bahawa mereka berasa lebih tenang dan bertenaga.Catuaba juga bertindak sebagai perangsang sistem saraf dan membantu ke atas kemurungan. ia juga dapat melegakan kesakitan sarafserta membantu ke atas insomnia

.kulit catuaba

Ciri-ciri tidak toksik

Faedah-faedah yang lain ialah sifat pokok Catuaba yang tidak toksik seperti minyak aromatik,tanin dan alkaloid.Catuaba tidak membawa kesan sampingan unsur-unsurnya yang bukan toksik

Sebatian antiviral

para penyelidik di jepun juga telah mendapati bahawa Catuaba mengandungi sebatian antiviral. Kajian telah menunjukkan bahawa herba ini boleh melawan virus HIV .penyelidik telah memberi tikus dengan Catuaba dan menyuntik mereka dengan virus HIV .Keputusan menunjukan bahawa catuaba telah melindungi sel-sel darah putih daripada menyerap virus HIV.Walaubagaimanapun banyak lagi kajian-kajian lain yang sedang giat dijalankan bagi mencari jawapan sama ada Catuaba adalah satu rawatan yang berkesan untuk virus HIV.Catuaba Juga Padat Dengan Bahan – Bahan Asli Seperti Berikut:SAW PALMETTOCORDYCEPSEKSTRAK BIJI LABUsawpalmettoSaw Palmetto adalah herba luar biasa bagi kaum lelaki. Ia digunakan oleh pengamal perubatan semulajadi untuk merawat pelbagai jenis penyakit seperti keradangan buah zakar, radang saluran kencing, batuk dan kesesakan nafas. Ia juga digunakan untuk mengukuhkan kelenjar tiroid, menseimbangkan metabolisme, merangsang selera makan dan membantu penghadaman. Herba yang hebat ini menjadi terkenal kerana penggunaannya dalam penumbuhan rambut, kesihatan prostat, meninggikan tenaga seksual dan dianggap sebagai tonik berkhasiat. Biji Saw Palmetto juga boleh menyegarkan uretra dan juga digunakan untk mempertahankan fungsi sihat kelenjar tiroid dan sistem urinari. Herba luar biasa ini tidak mempunyai sebarang kesan sampingan atau interaksi ubat.cordycepsCordyceps adalah kulat perubatan yang juga dikenali sebagai kulat caterpillar atau Chongcao. Kulat ini mempunyai banyak ciri-ciri perubatan tetapi salah satu cirinya masih belum dimanfaatkan ialah kesan positifnya terhadap hati. Kepada mereka yang menghidapi penyakit hati, perubatan alternatif kini ditawarkan untuk membaiki hati yang rosak. Kajian yang dijalankan ke atas pesakit hepatitis menunjukkan bahawa keadaan mereka bertambah baik selepas mengambil cordyceps terutamanya di bahagian hati. Kajian yang sama menunjukkan bahawa cordyceps juga mencetuskan kesan terbalik liver fibrosis hati. Cordyceps juga sejenis antioksidan, ia adalah alternatif yang sesuai bagi makanan tambahan untuk kesihatan hati, buah pinggang serta paru-paru.pumpkinseed2Ekstrak Biji Labu terdapat banyak manfaat yang ketara terhadap badan manusia yang telah ditemui sejak zaman purba oleh puak-puak Amerika Utara. Ia juga mengandungi pelbagai jenis vitamin, zat galian, serat, lemak dan protein yang penting dalam meningkatkan kesihatan badan. Fungsi-fungsi utama biji labu termasuk boleh merendahkan tekanan darah, lipid, antioksidan, mengurangkan keadaan asma, mencegah artritis, penyakit prostatCara Penggunaan CatuabaTuang secara terus di bawah lidah (telan dengan air) atau kemam selama 20 saat (telan tanpa air)

Orang berumur bawah 50 tahun (1 bungkus dalam 1-3 hari)

Orang berumur atas 50 tahun ( 1 bungkus dalam 1-2 hari)

Peringatan!

Elakkan meminum kopi, teh dan menghisap rokok selama 2jam! selepas pengambilan CATUABA.Diluluskan Kementerian Kesihatan Malaysia sebagai produk minuman . No rujukan KKM : (50) dlm. KKM-163/S/25 Jld.163HARGA : RM120 POSLAJU PERCUMA

CARA PEMBELIAN : Masukkan Wang Ke Dalam Mana-mana Bank di Bawah Ini. Jika anda mempnyai akaun selain MAYBANK dan CIMB, boleh SMS/ WHATAPPS 018- 2073 484 ( Naz ) untuk akaun lain

MAYBANK5624 1450 3962CIMB8600 4719 03* Nama : NOTREXDAME ENTERPRISE

* H/ Phone : 018-2073484 WHATAPPS/SMS/CALL

*Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang* dan masa bank in. *http://lelakiwanita.com/index.php/catuabahttp://lelakiwanita.com/index.php/catuabahttp://lelakiwanita.com/index.php/catuaba

notrex

Posts : 3838
Join date : 2014-06-01

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum